Efter flytning

Rengøring ved fraflytning

 

Der er mange praktiske opgaver i forbindelse med enhver flytning. Vil du gerne overlade en af dem til andre, er det muligt at bestille et rengøringsfirma til at klare rengøringen.

 

Søg på nettet: 'rengøring ved fraflytning', og der dukker flere firmaer op. Skal du flytte fra en lejebolig, er der formodentlig helt klare krav til rengøringen, når du flytter. Derudover forventer de fleste, som køber et hus, at det er gjort rent, når de flytter ind - med mindre andet er aftalt.

Forsikring

 

Det er muligt, du skal have foretaget ændringer i forhold til din indboforsikring, hvis du flytter til en anden type bolig eller et andet postnummer.

 

Derudover er det ikke alle forsikringer, der dækker alle typer af boliger. Nogle forsikringsselskaber dækker fx ikke boliger med stråtag. Hvor andre selskaber tager en højere pris, når du skal have forsikret sådan en bolig.

 

Kontakt dit forsikringsfirma, så du er sikker på at være korrekt dækket i din nye bolig.

Hvis du flytter til udlandet

 

Der er flere forhold, du skal være opmærksom på, hvis du flytter til udlandet. Tjek visum, opholds- og arbejdstilladelse, regler for at indføre husdyr, vaccinationskrav, uddannelsesmuligheder for dine børn, bankoplysninger, etc.

På udenrigsministeriets hjemmeside um.dk er der en Borgerservice, hvor du finder svar på en række af disse spørgsmål.